top of page

Amazing Thailand
Roadshow és Sajtótájékoztató

Budapest, 2022. december 8.

20221208_150903.jpg

Két év után végre újra egy lenyűgöző eseménynek lehettünk részesei, melyet a Thaiföldi Turisztikai Hivatal Prágai Központja szervezett Budapesten, az Anantara New York Palace Hotelben a mai napon. Új fejezet nyílt Thaiföld turizmusában, hiszen mára minden korlátozás megszűnt a Thaiföldre való utazást illetően. Ezt is megtudhattuk a rendezvény sajtótájékoztatóján, melyet Mr. Yuthasak Supasorn, a TAT, a Thaiföldi Turisztikai Hivatal Kormányzója vezetett. A média részéről több vezető médium képviseltette magát, a HÍR TV és az MTV, valamint vezető újságok és magazinok, szakmai lapok munkatársai tették fel kérdéseiket a Kormányzó úrnak és kollégáinak.

 A sajtótájékoztatóval egy időben B2B üzleti tárgyalásokra is sor került, ahol mintegy tizennyolc thaiföldi turisztikai cég, köztük szállodák és beutaztató cégek is képviselték a thai turisztikai ipart, Magyarország részéről pedig a „vevőket” utazásszervező cégek és utazási irodák vezetői, munkatársai reprezentálták.

A rendezvény záró részeként Őexcellenciája Nipon Petchpornprapas úr, a Thai Királyság Budapesti Nagykövete beszédet tartott, amelyet Yuthasak Supasorn Kormányzó úr beszéde követett majd a résztvevők a thai konyha kiváló fogásai közül kóstolhattak meg néhányat.

Fotók: Szeszler Szilvia, Tóth Gergely, Konkoly-Thege György és Bocskay Zsolt

bottom of page