top of page
Paulina_05354-255_Treppe-Buero_ZR_quer_2

Egészséges léptek a Berkemanntól

Promóció

Mi teszi különlegessé a Berkemann lábbeliket? Elsősorban a prémium minőség, az anatómiai talpbetét és az első osztályú európai bőr. Ha egészséges lépteket szeretne kínálni vásárlóinak, válassza a német tradicionális márkát, a hazánkban készülő Berkemannt!

 

A kényelem nem luxus, hanem a prémium minőségű Berkemann lábbelik legfontosabb tulajdonsága. A cipők és papucsok lelke nem más, mint egy anatómiai talpbetét. Ez kerül bele minden egyes lábbelibe. A kiváló minőség érdekében a Berkemann cipészmesterei kizárólag első osztályú, olasz bőröket használnak.

A Berkemann az egyetlen márka a magyar piacon, ami orvostechnikai eszközként regisztrált, CE-jeles termék. Ráadásul a cég a cipőkre alkalmazott 6 hónap helyett egy év garanciát biztosít a vásárlóknak a két év szavatosságon belül.

Több mint 130 éves tradícióval a háta mögött a Berkemann nem csupán lábbeliket tervez, hanem a fájdalommentes járás örömét és az egészséges lépteket adja vissza.

INKE(5156-640) (2)_1200px.jpg
Remonda_01152-423_HW18_Hund_hoch_2000px.

Örömmel adjuk hírül, hogy a Berkemann család új taggal bővült. Megérkezett hazánkba is a Solidus, a több mint százéves tradícióval rendelkező kényelmi márka, a széles lábbelik szakértője.

De hogy mi a közös a Berkemann lábbelikben és a Solidusban? Mindaz, ami a cipőkészítés legfontosabb értéke: a prémium minőség, az anatómiai talpkialakítás és az egészséges léptek.

 

A Solidus a szélesebb lábfej specialistája. A lábbelik nyolc különböző szélességben készülnek, hogy mindenki megtalálhassa a számára legtökéletesebb modellt. Sőt, a Solidus az extrém kis,- illetve nagylábúak számára is kínál divatos és kényelmes lábbeliket! Ráadásul minden modell kivehető talpbetéttel készül, ami szükség esetén egyedi talpbetétre cserélhető.

A Solicare Soft családban különösen puha és sztreccs alapanyagokat is találhatunk. A legtöbb SolicareSoft modell K, illetve M bőséggel rendelkezik. A Sneaker család pedig a legfrissebb trendeket követi. A divatos, fiatalos lábbelik K bőséggel és platformos talppal készülnek. A SoliTex családnak köszönhetően pedig a hidegnek és a nedvességnek esélye sincs bejutnia a lábbelibe.

A Solidus 1982 óta a horvátországi Varasdon készül, hagyományos kézi technikával, válogatott európai bőrökből, prémium minőségben. A Berkemann család legújabb tagja kényelmet és egészséges lépteket biztosít, ráadásul a széles lábbelik igazi szakértője!

JELDA(5251-475) (4)_1200px.jpg
INKE(5156-640) (4)_1500px.jpg
© Copyright
bottom of page