top of page
Tropical Resort

INDUL A NYÁR

Öltözködési tanácsok a Bonprix online áruháztól

strandoveral.jpg
merevitos-tankini-2-reszes-szett.jpg
mintas-overal.jpg
Bonprix_térdnadrág_1200px.jpg
Kardigán_1200px.jpg
Rövid_naci_1200px.jpg
fehér_bikini_shorttal.jpg
RlnLwVYOv5I_.png

A hölgyek körében nagyrészt ismert cég, az egyik legismertebb európai csomagküldő áruház segítségét kértük a nyári szezon beindításához. Legyen szó akár a városi hétköznapokról, vidéki kirándulásokról és utazási magazin címén természetesen az utazásokról, városlátogatásokról, túrákról és nem utolsósorban a tengerparti napfürdőzésről és a nyári esték eleganciájáról.

Nézzük hát, mit ajánl a női ruhák nagy szakértője ezekre az alkalmakra:

Nyár esti elegancia – ebben a hosszú, mell alatt karcsúsított, virágmintás és felsőrészén csipkés ruhában bármilyen eseményen hibátlan az eleganciánk. A maximálisan nőies darab kihangsúlyozza a női idomokat felül, míg bő, elegáns alsó része eleganciát kölcsönöz. Tökéletes választás.

https://www.bonprix.hu/kategoria/1700/nyari-ruha/

Vízparti menőség bikiniben – minden korosztálynak. Nos, a bikini az a ruhadarab, amelyet a testesebb, hurkásabb hölgyek már nem mindig kockáztatnak meg. Ez a darab tökéletes választás, mert egyszerre elegáns a hibátlan szín- és mintaválasztással, ugyanakkor a sort fazonú alsó fiatalosan vagány és praktikus is, mert a nagyobb pocakokat lelapítja és jótékonyan elfedi.

https://www.bonprix.hu/kategoria/889/bikini/

Elegánsan a parton – a fekete tankini a másik darab, amellyel nem lehet hibázni. Tökéletes tartást biztosít a melleknek, karcsúsít és öltöztet, csak egy szoknyát, vagy nadrágot kell alulra venni és akár utcai viselet is.

https://www.bonprix.hu/kategoria/890/tankini/

 

Kirándulásra farmerban – a nyaralás elengedhetetlen kelléke a farmer rövid- vagy térdnadrág. Kényelmes, csinos, praktikus. Toppal fiatalos, pólóval egyszerű, blúzzal elegáns kinézetet érhetünk el vele.  7/8-os változata kiváló városnézéshez. Alapdarab.

https://www.bonprix.hu/keress/farmernadr%C3%A1gok

A kardigán - meleg ölelés az estékre – a fenti nadrágok remek kiegészítője a lehülő esti levegő ellen egy praktikus ugyanakkor csinos kötött kardigán. Ott a helye a bőröndben egy, a legtöbb ruhánk, nadrágunk színéhez passzoló darabnak.

https://www.bonprix.hu/kategoria/362/kardiganok-es-puloverek/

Az öltözködés jolly jokere: az overál – sok fejfájástól ment meg minket ez az igazi kincs. Komplett öltözék, nem kell azon gondolkodni, hogy mit vegyünk fel hozzá felül vagy alul – ezt a divattervezők már megoldották helyettünk a tökéletes tervezéssel. Legyen az egy séta a tengerparton, városnézés vagy esti party – csak a kiegészítőket kell jól megválasztani hozzá. Kötelező darab.

https://www.bonprix.hu/kategoria/370/overalok-es-szettek/

Még egy adu-ász: a fehér nadrág. Ha valami, hát a fehér nadrág be kell, hogy kerüljön a bőröndbe. Ehhez aztán tényleg bármit felvehetünk, legyen az mintás vagy egyszínű, csíkos vagy virágos – nem lesz ízléstelen. Ott a helye a pakolandók között!

https://www.bonprix.hu/kategoria/374/nadragok/szin_feher

3ogW97g19bgY.png
© Copyright
bottom of page