is coming soon..

Iratkozzon fel hírlevelünkre - Subscribe to Our Site!
Öltözködés a trópusokon

Ott járunk, ahol a Tien-San nyugati vonulatai megszelídülnek, majd a dombok is elfogynak, a végtelen pusztaság uralja az életet és a szélnek sem volt sose más dolga, mint a sivatag homokját kergetni és embert, jószágot kínozni vele mióta világ a világ..

Néhány ok arra, hogy miért választotta majdnem kétmillió ember az AdSense szolgáltatást

Ott járunk, ahol a Tien-San nyugati vonulatai megszelídülnek, majd a dombok is elfogynak, a végtelen pusztaság uralja az életet és a szélnek sem volt sose más dolga, mint a sivatag homokját kergetni és embert, jószágot kínozni vele mióta világ a világ és karavánok jártak erre. Üzbegisztán a Selyemút kelet-nyugati gerince mentén terül el és az utunk során meglátogatott három városa, Khíva, Buhara, Szamarkand kiemelkedő állomása volt az évezredes kereskedelmi útvonalnak. Khíva szépen helyreállított óvárosa maga a csoda, Nasszreddin Hodzsa Buharájának mecsetei, bazárjai, medreszéi, Szamarkand hatalmas Registanja, vallási emlékei függőséget okoznak az utazóban. Irigylésre méltóan sok mosolyt kaptunk ott, a kedvességet olcsón mérik, az ételeket finoman főzik.

Utazási és életmód magazin  -  Travel and Lifestyle Magazine
since 2018

A honlapon szereplő minden fotót, szöveget, tartalmat szerzői jog véd, azok másolása, felhasználása, terjesztése az oldal üzemeltetőjének tudta és engedélye nélkül tilos. Az oldalról kivezető linkek által elérhető tartalmakért a trip&travel.hu nem vállal felelősséget.

  • Facebook Social Icon
Copyright © 2018-2021 by trip&travel.hu - All rights reserved.