top of page
News.jpg

2019.09.28.

FITNESZPROGRAMOK DUBAJBAN

dubi-logo.jpeg

FITNESZPROGRAMOK DUBAJBAN

Akik úgy érzik, hogy kiégtek a mindennapi stressztől, azoknak Dubaj a tökéletes fitnesz/wellness úti cél, hogy kilépjenek a hétköznapokból, és feltöltődjenek élményekkel, melyek pihentetik és kényeztetik a testüket, miközben fejben is megszabadulhatnak a feszültségtől.

Dubaji Fitnesz Kihívás 2.jpg

FITNESZ ESEMÉNYEK

Dubaji Fitnesz Kihívás

 

A Dubaji Fitnesz Kihívás harmadik éve egy 30 napos fitnesz és wellness kezdeményezés, mely mindenkit arra ösztönöz Dubajban, hogy 30 napon keresztül legalább napi 30 percen át aktív legyen. Városszerte állítanak fel fitneszfalvakat és hálózatokat több mint 8000 ingyenes órával és aktivitással bárki számára, hogy mindenki részt vehessen a kihíváson.

2018-ban bámulatos módon 34 százalékkal többen neveztek be a kihívásra, mint az első, 2017-es alkalommal – vagyis a fesztiválra összesen több mint 1 millióan regisztrálták be magukat.

 

Dátum: október 18 – november 16, Helyszín: városszerte

Dubaji Fitnesz Kihívás 1.jpg

Color Run

 

A Color Run egy szórakoztató 5 km-es futás, ahol a futókat fejük búbjától a lábujjukig más színnel fújnak le minden egyes km-nél. Mindössze két szabállyal könnyű felvenni a ritmust: a rajtvonalnál viselj fehéret, és érj célba színesen. A Color Run idén hetedik alkalommal tér vissza egy különleges témával, hiszen arra buzdítja a résztvevőket, hogy vegyék fel a legszebb szuperhősös jelmezüket a Hőstúrára, vagyis a futó eseményre a Dubai Autodrome-ba. A verseny után a szórakozás tovább folytatódik a Célba érő Fesztivállal – egy parti zenével, tánccal és még több színnel.

 

Dátum: november 10, Helyszín: rajt és cél a Dubai Autodrome-ban

Dubaji Fitnesz Kihívás 3.jpg

Jóga Fesztivál

 

A Jóga Fesztivál egy újabb izgalmas – és ingyenes - hétvégi programmal tér vissza, tele jógaórákkal és wellness programokkal egy nyugodt kültéri környezetben, a Dubai Internetváros szívében. Hat sátorban kínálnak órákat, és érkezési sorrendben mindenkit szeretettel látnak.

 

Dátum: november 21 – 23, Helyszín: Dubai Internetváros

Jóga_Dubajban_1200px.jpg

Al Marmoum Ultramaraton

 

Az ultramaraton 3 kimerítő távot ölel fel a sivatagban, a lélegzetelállító Al Marmoom Sivatagi Rezervátumban, ahol a maratoni terep a kemény homokostól a lágy mozgó dűnékig változik. A verseny része a világ leghosszabb, 270 km-es sivatagi ultrafutása, melyet több mint öt nap alatt lehet megtenni, míg a folyamatos 100 km-es és 50 km-es futások öt szakaszon futnak rendszeres ellenőrzőpontokkal.

Dátum: december 8 – 13, Helyszín: Al Marmoom Sivatagi Rezervátum

Elismert magyar zenész léphet fel Dubaj egyik legelőkelőbb szállodájában

Foto: Kovács István / MTI
Jóga_Dubajban_2.jpg
bottom of page