top of page

Meneküljön a 

nyugalom 

&

luxus

világába!

Escape into Calmness and Luxury

Promóció
AW Logo (SSS) c.jpg

Üdvözöljük Thaiföldön, Pattayán a Sea Sand Sun Resort and Villas nyaraló hotelben, amely egy hatalmas trópusi kert mélyén megbúvó villáival, lakosztályaival, butik szobáival a nyugodt pihenés fényűző menedékét nyújtja vendégei részére.

Az épületeket égig érő fák, trópusi növényzet, balinéz-thai stílusú, a villákhoz tartozó kertek veszik körül, a lenyugvó nap, a tenger látványa és hangja nyugtatja a testet és a lelket.

 

Mindezt persze a hatalmas medencében pihenve is élvezhetjük, hiszen onnan talán még jobban hatalmába kerít bennünket, amint a színek gyönyörű égi és tengeri játéka közepette a nap korongja elolvad a végtelen nagy vízben.

Attól függetlenül, hogy Ön családjával, baráti társasággal, vagy a párjával érkezik ide, mindnyájan élvezni fogják a szálloda és a környezet kényeztetését. Egy jó fürdőzés után nincs is annál kikapcsolóbb testnek és léleknek, mint egy nyugágy kényelmében lecsukni a szemünket és átadni magunkat a tenger szűnni nem akaró morajlásának.

 

A frissen felújított Horizon étterem széleskörű menüválasztékkal várja a finom falatokra vágyó vendégeket. A végtelenített medence partján, a bárban, párja társaságában egy itallal zárhatják a romantikus estét, miközben élő zenét hallgatnak. Örök emlékek és élmények születnek itt.

nyugalom 

&

luxus

A szobák és villák megannyi változata áll a vendégek rendelkezésére. Vannak itt kerti butik szobák, kerti villák jakuzzival vagy medencével, aztán családi villák, medencés villák, amelyek közül jó néhány a parton áll, választhat Ön többféle lakosztályt jakuzzival, vagy medencével. Önök bármelyik lehetőség mellett is döntenek, mindegyiknek van saját kis trópusi kertje maga körül, ezzel is biztosítva az intim szféra megőrzését.  

 

Pattaya nagyvárosi nyüzsgése megnyugtató közelségben van, könnyen elérhetővé téve a vásárlást, a szórakozást a Marinában érdekes, elegáns klubok várják vendégeiket. Akik tengerre vágynak, azok a város központi kikötőjéből izgalmas hajókirándulásokat tehetnek a közeli Koh Samed és Koh Larn szigetekre.

A nyüzsgő Pattaya ugyanakkor megfelelően távol fekszik ahhoz, hogy a pihenésre vágyó vendégeink nyugalmát semmi sem zavarja.

 

Ne feledje: "Meneküljön a nyugalom és luxus világába!"

Sea Sand Sun Resorts and Villas

78/4 M.8 SUKHUMWIT K.M. 163 Bangsaray Na Jomtien, Pattaya, Sattathip, Chonburi 20250, Thailand

Tel.: (+66) 86-340 9914, (+66) 38-238654-8

www.seasandsunpty.com

bottom of page