top of page
TUI-with-claim_3CPM.png
Promóció
TUI-with-claim_3CPM.png
Rixos Pr. Belek -ACC_030114_TUR_21_800px

A Rixos szállodalánc 7 országban 24 all inclusive resort-tal képviselteti magát. Mivel valamennyi szállodája 5 csillagos, így elmondható, hogy mindenhol a hagyományos török vendégszeretetet képviselik luxus környezetben. Ahogy a szlogenjük is utal az exkluzív környezetre: „At Rixos, the all-inclusive is all-exclusive.”

Valamennyi Rixos szálloda megtalálható a TUI kínálatában is, ráadásul 2020 nyarán a TUI már két saját charter járatot indít Budapest és Antalya között. A magyar utazóközönség ezzel a közvetlen járattal mindössze 2 és fél óra alatt eljuthat a Török Riviérára, ahol 5 csodálatos hotel várja azokat, akik nyaralásuk során valóban igényes környezetre, minőségi szolgáltatásokra vágynak.

Rixos Pr. Belek - ACC_030114_TUR_010_800

A Rixos Premium Tekirova elsősorban a családoknak is tökéletes választás, erről a saját aquapark, és a számos medence gondoskodik.

A Rixos Beldibi a legnagyobb Boutique-Hotel Törökországban, sport, fitness és wellness kínálata gondoskodik az aktív pihenésre vágyók igényeiről is.

A Rixos Sungate gyönyörű környezetét pedig nemcsak a közvetlen tengerparti elhelyezkedése, hanem a Taurus hegység közelsége is igazán különlegessé teszi. A gyermekeket itt külön „baby beach” partszakasz várja lassan mélyülő homokos strandjával.

 

A Rixos Premium Belek rendelkezik a leghosszabb saját, 700 m hosszan elnyúló partszakasszal Belek régiójában. Bár családok számára is tökéletes választás, adults-only rész, és külön adult-only medence biztosítja a nyugalmat, távol a gyerekzsivajtól.


A Rixos Hotels jellegzetessége, hogy függetlenül attól, hogy melyik országban található az adott szálloda, mindegyikben van egy klasszikus török fürdő. A Rixos Premium Belekben található Anjana Spa mindezek körül is az egyik legszebb, legnagyobb spa részleg a maga 4500 m2-es alapterületével. Sokszínű szolgáltatásaival a testnek és a léleknek egyaránt maximális felfrissülést biztosít.

A Rixos Downtown Antalya a nevével ellentétben is mindössze 700 métere található a tengerparttól, ezzel együtt minden a közelben van: bárok, éttermek, bevásárlási lehetőségek, ezzel együtt mégis szép, és nyugodt környezetet biztosít a vendégek számára.

rixos beldibi e290841b-5698-4f25-a9cd-e3
TUR_BEL_0106_1200px.jpg
Tekirova-ACC_977265_TUR_21_800px.jpg
rixos sungate - nl_00172538_1500px.jpg
bottom of page